naar systeemafbouw >>

van GORKUM

meer over ons

Van Gorkum bouwonderneming is een duizendpoot in bouw en bouw gerelateerde werkzaamheden. Kwaliteit staat steeds voorop! Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs. Creativiteit en klantvriendelijkheid zijn onze sterkste punten. Naast het bieden van een zeer goede service geven wij, indien gewenst, een exclusief persoonlijk advies. U kiest voor een totaalpakket. Dat betekent dat u alle zorg uit handen geeft. Wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek. Zijn er onderaannemers nodig dan hoeft u zich daarover niet te bekommeren. Van Gorkum regelt alles voor u. Daarbij wordt steeds een zorgvuldige selectie gemaakt uit collega bedrijven.

 

Contact

Contact

er bestaan geen domme vragen

Niets is ons te gek. "Kan niet" staat niet in ons woordenboek. Wij proberen samen met u de oplossing te vinden voor uw verzoek. Stel u vragen en verbaar u van de mogelijkheden. Tenslotte bestaan domme antwoorden wel, maar die gaan wij u niet geven.

meer over contact

Projecten

Over ons

Trots op onze klanten.

Al vele projecten hebben we mogen maken of hebben we ons steentje aan bijgedragen. We zijn trots op wat we gemaakt hebben en de klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven.

meer over ons

Mogelijkheden

Mogelijkheden

varbaas u van wat mogelijk is

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, opbouw of aanbouw. Alles behoort tot de mogelijkheden. Wij bouwen voor u tegen een van te voren afgesproken prijs en tegen duidelijk vooraf afgsproken voorwaarden. Als u tevreden bent zijn wij dat ook.

meer over mogelijkheden