naar systeemafbouw >>

BOUWEN

Nieuwbouw

U heeft een kavel en wilt u uw eigen huis bouwen? Spannend! De bouw kan beginnen. Zorgen hoeft u zich wat ons betreft niet te maken. Wij kunnen zorgen voor een architect en bouwen uw huis naar uw eigen ideeën.

De architect zorgt voor de beeldvorming van uw ideeën en houdt rekening met de financiële haalbaarheid en met de eisen van de overheid. Daaruit ontstaat een ontwerp wat past binnen uw budget én in het bestemmingsplan. Onze vakmensen spelen in op dit ontwerp en gaan efficient te werk. Daarmee wordt de kwaliteit gewaarborgd. Duurzaam en bewust bouwen hoort tot onze standaard.

 

Verbouwen

aanbouwen

ontwikkelen van ideeën

Plannen om uw huis te verbouwen? Vertrouw dan op van Gorkum: specialist op het gebied van bouw en verbouw. Of het nu gaat om een simpele ingreep of een complete verbouwing, u bent aan het juiste adres. We werken zoveel als mogelijk schoon en stofvrij omdat we weten dat de meeste mensen tijdens hun vervbouwing thuis blijven wonen. Tijdens de verbouwing houden wij u steeds op de hoogte van de vorderingen en verwachtingen. U wordt betrokken in de ontwikkeling van uw nieuwe onderkomen.

Opbouw

Contact

dan maar de hoogte in

Dakopbouw, dakkapel of garage opbouw, vraagstukken die ons niet vreemd zijn. Van constructietekeningen tot de uiteindelijke uitvoereing wordt voor u verzorgd. Alle zorg wordt u uit handen genomen. U heeft een plan, wij de uitvoering. Zowel ruwbouw als compleet afgewerkt. Alles is mogelijk.

Aanbouw

Contact

meer ruimte nodig?

Een aanbouw aan uw woning kan uw leefruimte in huis aanzienlijk vergroten. Naast het vergroten van het woongenot wordt de waarde van uw woning vergroot. Een van onze specialisaties is het uitbreiden van woonhuizen. Met één contactpersoon regelt u de complete aanbouw. Van Gorkum neemt aan en evtentuele onderaannemers worden aangestuurd en gecoördineert door ons. U hoeft enkel te genieten van de extra ruimte zodra de aanbouw aan u wordt opgeleverd.